Changing the world, one site at a time…
<i>flowpaintingart</i> <i>soulful insights</i> <i>into creativity</i>
<i>flowpaintingart</i> <i>soulful insights</i> <i>into creativity</i>
  • mail mij 0

flowpaintingart soulful insights into creativity

Creatieve zonnevlammen

Tukdam-blog

Voel je het ook? De intensiteit van de energie? Gedurende 2023 hebben we met een flink aantal zonne-uitbarstingen te maken gehad die gericht waren op de aarde en ons hielpen bij ons zuiveringsproces. Deze zonnewinden brengen de emoties naar boven die gelinkt zijn aan ons afgescheiden zelf (of ego). Ze helpen ons met het uitlijnen met ons authentieke zelf, de aarde, de zon en de zonnen voorbij onze zon.....uiteindelijk een synchronisatie met de Universele hartslag.

Als gevolg hiervan heb ikzelf te maken gehad met hartkloppingen (thank god voor de homeopathische korrels!), stagnerende energie, angsten en als gevolg daarvan weinig creativiteit. Wanneer we ons in zo'n energetische hogedrukpan bevinden, is het zaak eerst de tijd te nemen om te doorvoelen welke emoties naar de oppervlakte worden gebracht (bv. via de spiegels die je in het dagelijks leven ontvangt). Er is dus een tijd van introspectie nodig voordat er weer creatieve expressie plaats kan vinden. Wanneer bepaalde beperkende emoties, overtuigingen en gedragingen achter ons gelaten zijn, reist de vraag: wie ben ik nu? Of met andere woorden: hoe verlangt mijn ziel zich nu op individuele, creatieve manier uit te drukken? Welk deel in mij wil naar buiten treden?

Na enkele maanden doorvoelen en weinig inspiratie, surf ik sinds kort weer op een nieuwe golf van creativiteit. Maar de zonnewinden hebben een nieuw aspect in mij naar voren gebracht: de drang om meer risico's te nemen tijdens het schilderen. Dat is waar mijn ziel naar verlangt; minder denken en meer handelen naar het eerste gevoel.

2024 heeft nog heel wat zonnestormen voor ons in petto want we hebben de piek van de cyclus nog niet bereikt. De eerste dag van het nieuwe jaar begon meteen intens met een X-5 klasse zonne-uitbarsting (de krachtigste sinds 2017) die ons meteen op een nieuwe golf laat surfen van introspectie en vervolgens bezielde expressie.

selfie-blog

DebbySpat-blogDebby-blog
January 2024
May 2023
December 2022
September 2022
June 2022
April 2022
December 2021
August 2021
July 2020

Via deze website worden geen gebruikersdata verhandeld met derde partijen. Persoonlijke data zoals eventueel gedeelde e-mail adressen en namen worden niet uitgewisseld met derden. Er wordt geen Google analytics gebruikt om persoonlijke data te analyseren en er wordt geen gebruik gemaakt vaan cookies.